Samtext Norway
Samtext - Jobbe i Samtext?

Jobbe hos Samtext?

Publisert 14. juli 2017

TEKSTFORFATTER/
VERSJONERINGSTALENT

En av våre medarbeidere skal nå ut og fullføre sin Master, og vi søker en tekstforfatter for umiddelbar ansettelse i ett års vikariat på heltid – med mulighet for fast stilling etterpå.

I Samtext vil du jobbe med alt fra nettsidetekster og produktbeskrivelser til spenstig innholdsmarkedsføring og katalogtekster med glimt i øyet. Selv om det viktigste er at du har en glimrende penn, håper vi at du har lyst til å videreutvikle deg som tekstforfatter og også er interessert i fremmedspråk. Hos oss skjer nemlig mye av magien i skjæringspunktet mellom tekstforfatting og oversettelse, og du vil jobbe med å versjonere og tilpasse tekster for internasjonale merkevarer.

Dette er hvilke egenskaper vi ser etter

Du må være hakket over normalt god i engelsk, men din evne til å forstå en spesifikk norsk målgruppe og skrive nettopp for dem er langt viktigere. For øvrig er det et pluss at du kan InDesign, men det er ikke avgjørende.

Dette er hva du får hos oss

  • Profesjonelle og trivelige kolleger som brenner for jobben sin og for å gjøre hverandre gode.
  • Samtext er et kvalitetsstempel i bransjen. Du blir del av et team som vokser kraftig fordi vi hver dag leverer bedre varer enn konkurrentene våre. Ambisjonen vår er å bli top dog ikke bare på kvalitet, men også i størrelse. Vekstmotoren vår er tekstenes kvalitet, og derfor er det du skriver så viktig.

 

Send en søknad med CV til oslo@samtext.com. For nærmere opplysninger, kontakt daglig leder Trond Samstad på tlf. 22 80 52 10. Søknadsfristen er 10. august 2017.

 


Jobbe for Samtext? (For frilansere som ønsker oppdrag)

Med drøye 200 prosjekter i måneden innenfor en rekke fagområder, er vi alltid interessert i dyktige oversettere, filmtekstere, språkvaskere og korrekturlesere.

Er du språkperfeksjonist – og kan mer om et bestemt fag enn de fleste andre? Registrer deg i vår leverandørportal ved å klikke på https://samtext.s.xtrf.eu/vendors/#/sign-in og knappen «Join vendors», så tar vi kontakt med deg.

 

Samtext logo
Samtext Norway AS
Grenseveien 97 C
0663 OSLO
Tlf.: 22 80 52 00