Samtext Norway
Samtext - Skrive tekst

Skribent

Hos oss får du din egen profesjonelle skribent som kan skreddersy tekster både til målgruppen, sjangeren og kanalen. Vær sikker på at teksten virkelig treffer – ring 22 80 52 15 og snakk med Line.

 

Skribent

 
  • Skulle du gjerne hatt din egen skribent til å skrive og oppdatere nettsidene dine?
  • Trenger du en tekstforfatter som kan skrive de beste brosjyretekstene?
  • Ville den planlagte innholdsmarkedsføringskampanjen hatt godt av en ekstra skarp penn?
  • Trenger du nye, søkemotoroptimaliserte blogginnlegg?

En skribent som virkelig leverer

Tekst er hovedmotoren i alle bedriftens markedsføringskanaler. Det er en av dine viktigste representanter utad. I Samtext Creative-stallen har vi skribenter og tekstforfattere som behersker reklametekst, innholdsmarkedsføring, blogging, brosjyrer og nettsidetekster. Vi har til og med en egen skjønnlitterær forfatter på huset. Uansett hva slags tekster du er ute etter, har vi nok skribenten for jobben.

Enda viktigere enn at du blir fornøyd med hva du får fra oss, er det at leserne blir det. Det skal være så godt skrevet at de faktisk leser det hele. Tekstene skal treffe dem. Og innholdet du publiserer, må gi et resultat du kan se. Derfor gjør vi vår research på underlaget du gir oss, derfor sørger vi for at målgruppen er svært tydelig definert, og derfor spiller våre skribenter ball med hverandre. Det er slik de virkelig gode tekstene blir til. 

Kvalitet eller kvantitet?

– Ja takk, begge deler. Én fantastisk bloggartikkel kan bli husket i lange tider etterpå. Den kan bli omtalt i kaffepausen på jobben og på Facebook. Den kan bli sitert i foredrag og utløse en enorm diskusjon i avisenes kommentarfelter. Slik sett er kvalitet kongen. Men i lys av hvor fort gjennomsnittleseren glemmer, og den enorme nyhetsstrømmen de fleste utsetter seg for, holder det ikke å publisere én genistrek hver 6. måned. Selskapet ditt må minne folk på at dere er der. Dine utsendelser er selskapets puls, dets hjerteslag. Du må sørge for at det slår ofte nok. Det må skapes innhold med kvalitet og i tilstrekkelig kvantitet.

Det er hva du vil bruke et tekstbyrå til. Samtext Creative skriver tekstene du trenger – slik at de trigger både leserne og søkemotorene med riktig frekvens. Her er et par smakebiter:

En uforglemmelig busstur | Østfold kollektivtrafikks

en-uforglemmelig-busstur-1000x500

DUNK! Hva var det? | Santander Consumer Bank AS

elendingbil

«Uansett hva slags tekster du har behov for, har Samtext Creative den rette skribenten for jobben.»
Samtext logo
Samtext Norway AS
Grenseveien 97 C
0663 OSLO
Tlf.: 22 80 52 00