Samtext Norway

Sosiale medier

Det krever både tid og kreativitet å engasjere i sosiale medier. Synes du jakten på følgere, likerklikk og spredning fortsatt er vanskelig å følge opp? Vi hjelper deg!

 

Sosiale medier er et forholdsvis nytt tekstformat for bedrifter. Hvis du ikke har en egen avdeling som tar seg av dette, kan det være vrient å vite hva som bør publiseres til hvilke tider – og hvor balansen mellom bedrift og person bør ligge.

Sosiale medier-oppskriften

Det er viktig å tenke på at tekstene som representerer bedriften i sosiale medier både må høre hjemme i bedriftens språkunivers, men samtidig være såpass muntlig, engasjerende og gjerne så personlig at folk ønsker å følge deg og få med seg oppdateringene dine.

Tekster som fungerer i sosiale medier er korte, presise og har gjerne en lettere tone – noe som gjør det enklere for følgerne dine å få dem med seg når de skroller forbi. De beste innleggene sørger for at de stopper opp, leser og klikker seg videre inn på nettsidene dine.

Samtext Creative skriver tekster som fungerer i sosiale medier, og gir den digitale merkevarebyggingen din enda større rekkevidde.

Snakk med Guro hvis du vil ha flere interesserte følgere og at liker-knappen skal gå varm på dine SoMe-kontoer!

«Tekster i sosiale medier må være lette og så engasjerende at folk vil følge med på oppdateringene dine.»
Samtext logo
Samtext Norway AS
Grenseveien 97 A
0663 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00