Samtext

Vekk leserens interesse!

«Innledningen er det skjebnesvangre punktet i en brosjyre. Hvis leseren ikke synes at den er interessant, går den kostbare brosjyren ubønnhørlig i papirkurven. Skriv derfor innledningen din fra ‘kundens side av disken’ og la heller din egen side av saken komme lenger ut i leksen.»

Romilla, Trondheim, 1916

 

Brosjyrer, plakater, DM-er, annonser, nettsider, sosiale medier. Kundene møter virksomheten din på en rekke forskjellige flater – og de fleste har tekst.

Tekstene du har publisert digitalt, bestemmer hvor høyt opp nettsiden din kommer i Google og dermed hvor synlig du er. Synlighet er det første skrittet til å få et salg.

Men det er et par trinn mellom synlighet og et salg, for ikke å si flere. Du må se på hvilken effekt teksten har på leseren, og ikke bare hvordan reklameteksten skal skrives for å komme høyest mulig i Googles rangering.

Reklametekst = handlingsutløsende tekst

Det du må ha for å selge produktet ditt, er en reklametekst som er så velskrevet at den virkelig selger. For å sitere Romilla: Reklame er kunsten at bringe folk oplysninger, sætte deres tanker i bevægelse, få dem interessert, få dem til at tænke på kjøp, og bestemme sig på flekken til at kjøpe.

Engelskmennene har uttrykket «The proof of the pudding is in the eating». En reklameteksts effektivitet må måles på hvor mye salg den genererer – ikke hvor interessant eller artig ideen er, eller hva utenforstående måtte synes om den. 

Har du ikke en tekstforfatter på huset som kan skrive god reklametekst? Da har vi kanskje personen du trenger. Vi har flere å velge mellom, og hver enkelt av dem har erfaring innenfor flere bransjer og produktområder.

Bestem deg på flekken. Kontakt prosjektleder Janne Bø Thomassen, så gir hun deg et forslag til hva som faktisk konverterer oppmerksomhet til interesse og interesse til salg: en god reklametekst

“Det du trenger, er en reklametekst som virkelig selger!”
Samtext logo
Samtext Norway AS
Brynsveien 5
0667 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00