Samtext

Innholdsproduksjon

Innholdsproduksjon er å fylle brosjyrer, nettsidetekster, reportasjer, kundecaser og internmagasiner med kvalitetsinnhold.  Det du publiserer i forskjellige medier, blir faktisk lest. Vi er skribentene du trenger for at folk skal like det de leser.

 

Godt innhold øker interessen. Gode tekster og historiefortelling øker engasjementet, både hos ansatte, eksisterende kunder og potensielle kunder. Men en ting er å være klar over dette. Noe ganske annet er det å få det til, både i tilstrekkelig volum, hyppig nok og med så mye schwung at leseren virkelig synes at det er interessant.

Med mindre selskapet ditt har medarbeidere med innholdsproduksjon som del av stillingsbeskrivelsen, blir dette arbeidet ofte gjort med skippertak. Det er ikke godt nok. Du skal ha det ut med jevne mellomrom. Det skal ha en helhetlig profil. Og det skal ha profesjonell standard.

Profesjonelle tekster krever profesjonelle skribenter og en fokusert redaksjon som tenker helhetlig.

Innholdsproduksjon i alle flater

Uansett om det er bedriftsintern informasjon eller markedsføring du trenger, svinger vi pennene. Har du den språklige tonen klar, tar vi utgangspunkt i denne. Hvis ikke, jobber vi frem egne språklige retningslinjer for selskapet ditt.

Vi produserer tekst, men vi står også gjerne for både design, digital publisering og trykking – og leverer et helhetlig og gjennomarbeidet produkt.

Ta kontakt med prosjektleder Janne Bø Thomassen for å høre hvordan vi kan hjelpe deg!

“Samtext Creative er din egen redaksjonelle stab, og leverer teksten og innholdet du virkelig trenger.”
Samtext logo
Samtext Norway AS
Brynsveien 5
0667 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00