Samtext Norway

Korrekturkurs

Har du opplevd å lese nedover en side og komme til slutten av den, for så å oppdage at du ikke husker hva du leste? Dette skyldes en helt bestemt ting. Og det er den samme tingen som gjør det så vanskelig å få en tekst til å bli helt feilfri. Samtext har et intensivt kurs i korrektur og kvalitetssikring av tekst som gir løsningen på dette – og i to versjoner: online og i klasserom.

 

Samtexts korrekturkurs på nett

Lær deg korrektur hjemme i sofakroken! Nettversjonen av kurset er laget i samarbeid med Videocation, et digitalt forlag som utvikler og publiserer nettkurs for det norske bedrifts- og privatmarkedet. Her er en presentasjon av kurset:

Tilbakemelding fra kursdeltaker:
«Jeg har tatt korrekturkurset på Videocation. Gode råd! 🙂 Det gav meg flere nyttige tips. Jeg fikk det jeg var på jakt etter – noen verktøy for å luke ut feil og heve kvaliteten på tekstene jeg jobber med.»

– Merete Lassesen, læringskonsulent Cerpus AS

Les mer om nettkurset og BESTILL HER

 

Samtexts korrekturkurs i klasserom

Hva du lærer

  • Den virkelige grunnen til at det er så vanskelig å oppdage egne feil.
  • Hvordan finne alle feilene i en tekst.
  • Hva en perfekt tekst egentlig er, og hvordan få den til å bli det.

Hva du får

  • Korte foredrag om hvert enkelt trinn i prosessen.
  • Praktiske øvelser sammen med en annen deltaker.

Hva det koster

  • 3000 kr per deltaker.

Når og hvor det skjer

Det skulle vi gjerne selv ha visst! Vi følger helsemyndighetenes smitteverntiltak, så klasseromsundervisningen er midlertidig stengt. Men frykt ei, første kursdato vil bli lagt ut på LinkedIn og Facebook. Følg oss der, så går du ikke glipp av det!

Kurset holdes i våre lokaler i Grenseveien 97 inngang A, konferanserom 2. etasje. Det er 3 minutter å gå fra Helsfyr T-banestasjon, og vi har også egne parkeringsplasser.

Korrekturkurs
Samtext logo
Samtext Norway AS
Grenseveien 97 A
0663 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00