Samtext

Korrekturportal

Tidkrevende å få korrekturlest dokumentene? Da er Samtexts korrekturportal noe for deg. Sterkt redusert tidsforbruk på godkjenningsrundene gjør det enklere å holde tidsfristen!

 
Korrekturportal

En korrekturportal er et nettleserbasert korrekturverktøy.

 

Hvis det er noe særlig mer enn én person som skal godkjenne et dokument, er det tidkrevende å fordele utskrifter og PDFer på huset, få dem samlet inn igjen, holde orden på hvem som har rettet hva, få alle rettelser samordnet og lagt inn, og deretter distribuere en rettet versjon for ny godkjenning. Alle som har prøvd dette, vet hvor ressurskrevende det kan være. En korrekturportal er løsningen.

Samtexts nettleserbaserte korrekturporal Approval Manager overflødiggjør å sende PDF-er og utskrifter fram og tilbake mellom forskjellige parter for å få en tekst korrekturlest og godkjent.

Det gjør også at du kan returnere rettelser til Samtext uten noe ekstra arbeid fra din side.

Online korrekturportal i nettleseren din

I en korrekturportal gjøres alle rettelser inn på en og samme nettside, som alle parter får tilgang til. Nettsiden inneholder alle nødvendige korrekturverktøy, den overflødiggjør sending av filer, og alle rettelser blir utført på ett og samme sted med full sporing av hvem som har rettet hva.

Alle parter vil også kunne se de andres rettelser og diskutere disse med hverandre – i nettleseren.

Fordi profesjonell korrektur alltid leses på papir og ikke bare på skjerm, kan du laste ned filen direkte fra nettleservinduet og skrive den ut lokalt.

Arbeidsflyt

Approval Manager er et avansert sekvensbasert verktøy som gjør at vi kan skreddersy enhver arbeidsflyt du måtte ha, f.eks. når filen først skal til kreativ leder, så til salgsteamet for innlegging av priser og deretter til juridisk avdeling, før den så skal rutes tilbake til kreativ leder.

Når et ledd har godkjent filen, rutes den automatisk til neste ledd med et varsel på e-post til vedkommende. Send oss e-postadressene til de forskjellige partene og en beskrivelse av arbeidsflyten, så forhåndskonfigurerer vi dette for deg.

Filformater

Du kan skrive inn korrekturen rett i nettleseren i filformatene PDF, AI, JPG, PNG, GIF, TIFF, BMML og BMP.

Vi kan også sende deg ethvert annet filformat via korrekturportalen – som du så kan laste ned og åpne på din egen maskin og deretter laste opp igjen til nettleseren etter godkjenning.

Funksjoner

  • Kan brukes med alle de vanligste nettleserne inkludert Safari, Chrome, Firefox og Internet Explorer – og både Mac og Windows
  • Svært enkelt å lære seg for korrekturleseren
  • Innebygde korrekturverktøy – piler, streker, bokser, frihåndstegning, kommentarbokser
  • Brukertilpasset arbeidsflyt
  • Mailpåminnelser
  • Visning i sanntid av kollegaers rettelser og kommentarer
  • Full historikk på alle rettelser, hvem og når
  • All kommunikasjon og varsling automatisert og innebygd
  • Alle brukere har eget brukernavn og passord

Og hva nå?

Hvis du vil teste Approval Manager, ring oss så gir vi deg tilgang og laster opp en av dine egne filer. Kanskje er dette din fremtidige korrekturportal!

“Online korrektur er løsningen!”
Samtext logo
Samtext Norway AS
Brynsveien 5
0667 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00