Samtext

SAMTEXT CREATIVE

Samtext Creatives engasjerte skribenter og tekstforfattere lever for å gi deg verdens beste tekster. Vi leverer både språklig presisjon og den helt riktige tonen.

 
  • Trenger du brosjyretekster, en hel serie med bloggartikler eller nye nettsidetekster?
  • Skulle nyhetsbrevet ha vært sendt til kundene dine for lenge siden?
  • Bør bedriftens språklige tone fornyes slik at du virkelig når frem til din egen målgruppe?

Samtext Creative skriver tekster som treffer

Det å skrive en glimrende tekst som gir deg oppmerksomhet eller salg, er både en kunst og et fag. Vi jobber hardt med å sette oss inn i hva du vil oppnå, men vi er enda mer opptatt av hva de som skal lese tekstene liker. Den digitale utviklingen og de utallige valgmulighetene har satt leserne i førersetet. Hvis teksten ikke griper tak i dem med en gang, klikker de seg videre.

På den andre siden – når de retter seg opp i stolen, trekker på smilebåndet eller blir ekstra interessert, da vet vi at teksten du har fått av oss har truffet.

Kreativitet + korrektur = kvalitet

Det er et element av uforutsigbarhet i en kreativ tekst – det er noe nytt, det står noe der du ikke helt har sett før. Dette uventede er i seg selv noe som gjør teksten interessant. Vi skriver tekster som faktisk treffer målgruppen din, og det krever at skribenten faktisk er i stand til å skrive nytt og friskt. Det krever kreativ kvalitet.

Men kvalitet har også en formell side. Grammatikk og ortografi skal være riktig, og typografiske regler skal følges. Samtext Creative har sitt utspring i Samtexts oversettelsesbyrå, som har mange års erfaring med oversettelse, språkvask og korrektur. Vi har tatt med oss de unike og grundige kvalitetssikringsrutinene fra disse språktjenestene. Det du mottar, skal være feilfritt.

Er du klar?

Klikk deg rundt på de forskjellige teksttypene i menyen over, eller ring Janne på 465 20 515 for å høre hvordan Samtext Creative kan gi deg den teksten du trenger!

“Når leseren retter seg opp i stolen, trekker på smilebåndet eller blir ekstra interessert, da har vi gjort jobben vår skikkelig.”
Samtext logo
Samtext Norway AS
Brynsveien 5
0667 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00