Samtext

Tekstforfatter fra Samtext – for å finne de riktige ordene

Vi har tekstforfattere som skriver for deg når du ikke har kapasitet til det – eller når du ikke finner de riktige ordene.

 

Har du ikke en tekstforfatter, men jobber med å markedsføre virksomhetens produkter og tjenester? Da vet du også dette: Du konkurrerer med andre om lesernes oppmerksomhet, og den konkurransen er knivskarp. Derfor må du:

  • ha tekster som selger
  • ha blogginnlegg som virkelig blir lest
  • komme høyt i Google-søk
  • ha glimrende tekster på virksomhetens nettside
  • ha innhold som er svært interessant

Hvorfor bruke en profesjonell tekstforfatter?

Dårlige tekster blir ofte sett ned på og setter merkevaren og selskapet i et dårlig lys. Det er de glimrende tekstene som blir husket og gir effekt. (Unntaket er når det er så dårlig at det blir en snakkis – hvis det da er sant at negativ omtale er bedre enn ingen omtale, og derfor god reklame.) Bruker du våre tekstforfattere, skriver vi tekster som blir sett opp til og bruker kompetansen vår til å gi deg resultater. Om du vil selge, forsvare, informere, underholde eller komme høyere i Google – vi står klare til å hjelpe deg!

GRATIS SEO-GUIDE

Kvalitet er kongen

Internett sover aldri, og mange tror at det først og fremst er kvantitet som gjør deg synlig. Men kvalitet er fortsatt kongen, av to grunner. Den ene er at teksten må være god, unik og søkemotoroptimalisert for at siden skal rangere høyt i Google-søk. Den andre er at teksten skal bidra til konvertering, altså være handlingsutløsende, og da må den virkelig være interessant i leserens øyne. Og dette gjelder selvfølgelig ikke bare reklame, men enhver tekst du publiserer. Våre tekstforfattere diskuterer, kritiserer, kvalitetssikrer og korrekturleser alt de skriver, nettopp for å levere de tekstene som troner høyest.

Samarbeid er dronningen

Å skrive en god tekst er et håndverk som krever både erfaring og talent å mestre. Det kan også ta mye tid om du skal gjøre det på egen hånd. Da kan det være bedre å bruke en tekstforfatter som jobber med dette hver dag, og som jobber sammen med andre tekstforfattere. En glimrende, feilfri tekst er et samarbeidsprosjekt. I tillegg til at tekstforfatterne sparrer med hverandre, blir den også gjennomgått av en korrekturleser. Denne gjennomgangen går raskt, og teksten blir da alltid feilfri.

Snakk med oss

Snakk med daglig leder Trond på 906 09 946 og fortell ham hva du ønsker å få skrevet.

 

Et lite PS om hva en tekstforfatter kan

Alle gode tekstforfattere i Norge er høyt utdannet. Og de er selvfølgelig svært dyktige til å uttrykke seg skriftlig. Men en glimrende tekstforfatter har også en overflod av alt det andre: humor, kreativ galskap, kulturell radar, sosiale antenner, intelligens – alt det som oppsummeres i begrepet talent. Og viktigst av alt, en egen evne til uttrykke dette i form av tekst. Det er først da siden begynner å leve og leseren din lener seg fremover i stolen!

“Tekstforfattere som brenner for å levere de aller beste tekstene.”
Samtext logo
Samtext Norway AS
Brynsveien 5
0667 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00