Samtext

Hva gjør et tekstbyrå?

Et tekstbyrå er din leverandør av skriftlig innhold – den slående overskriften, innledningen som driver leseren videre, produktbeskrivelsen, den gode historien.

 

Et tekstbyrå er stedet hvor du får nettopp den skribenten, tekstforfatteren, journalisten og redaktøren du ikke har selv.

Et tekstbyrå har ekspertisen på det grafikere, illustratører og designere ofte ikke gjør: å skrive. Et bilde sier mer enn tusen ord, men en god tekst kan skape en uendelig variasjon av bilder i hodet på leseren. En leser er sin egen illustratør.

Har du det riktige visuelle uttrykket, men mangler en god penn? Eller har du en glimrende webdesigner, men ikke noe budsjett til å ansette en profesjonell forfatter, for ikke å snakke om å mobilisere et helt reklamebyrå? Da er et tekstbyrå løsningen.

Tekstbyrå = flere kloke hoder

Tekstforfatteren som vi gir deg, skriver innenfor mange sjangre: innholdsmarkedsføring (content marketing), annonser, Om oss-tekster, brosjyremateriell og produktkataloger. Men også bloggartikler, intervjuer, pressemeldinger, teknisk dokumentasjon og undervisningsmateriell. I menylinjen kan du lese mer om de forskjellige tjenestene. Men nesten ingen enkeltperson kan alt – og selv de som kan alt, drar av og til på ferie. Da er det kjekt å ha noen å velge mellom på huset, og det har vi. Du vil alltid få en glimrende skribent til prosjektet ditt.

Hvordan du skal gå frem

  1. Vi tar et møte med deg, hvor du beskriver oppgaven. 
  2. Du får en fastpris. Det er ingen tillegg – prosjektledelse, møter og godkjenningsrunder koster ikke noe ekstra. 
  3. Vår tekstforfatter setter i gang, og samarbeider alltid med en språkvasker her på huset.
  4. Du får teksten til godkjenning.
  5. Vi justerer teksten hvis nødvendig, basert på dine tilbakemeldinger.
  6. Teksten er klar til publisering!

Ta gjerne en uforpliktende prat med prosjektleder Janne, hvis du mistenker at Samtext kan være ditt nye tekstbyrå. Du når henne på 465 20 515.

“En leser er sin egen illustratør.”
Samtext logo
Samtext Norway AS
Brynsveien 5
0667 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00