Samtext

Filosofi

VÅRT MÅL ER Å LEVERE VERDENS BESTE TEKSTER.

Hvorfor?

En dårlig tekst blir ignorert. En god tekst blir lest. En glimrende tekst blir husket, og i tillegg får den folk til å reagere.

Tekster har også en kraftig signaleffekt, på godt og vondt. Folk vurderer selve selskapet og selskapets produkter ut fra hva de leser.

Hvordan?

Ved å sette noen av bransjens beste tekstforfattere, skribenter og oversettere på oppgaven, og la alt gjennomgå en kvalitetssikring som ikke overgås av noen. 

Vi setter et eksempel ved å være mer profesjonelle enn andre: Uansett hvor lang tid det tar eller hvor mye arbeid det innebærer, skal teksten være gjennomarbeidet. Ingen bryr seg mer om detaljene enn hva vi gjør. Her er en liten historie om dette.

Vårt arbeid er basert på prinsippet «exchange in abundance»: å gi mer enn vi får. Kunden skal være sikker på at det han mottar, er mer verdt for ham enn pengene han betaler for det.

Vi leverer ikke fra oss noe som inneholder feil.

Kvalitetssikring blir gjort på utskrift, ikke bare på skjerm.

Korrektur blir gjort av en annen person, i tillegg til skribentens eller oversetterens korrektur på sitt eget arbeid. Alltid.

Teksten blir korrekturlest om igjen og om igjen inntil den er feilfri. Alltid.

Denne repetitive korrekturlesingen gjøres av alle som er involvert i en tekst, hvor hvert ledd anser seg for å være sistemann på ballen og at teksten skal kunne publiseres direkte når vedkommende er ferdig med den.

Oversettelser blir kvalitetssikret av den beste tilgjengelige personen som har målspråket som morsmål. Så blir de kvalitetssikret en gang til av den beste tilgjengelige personen som har kildespråket som morsmål.

Samtext logo
Samtext Norway AS
Brynsveien 5
0667 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00