Samtext Norway

Jobbe hos Samtext?

Publisert 4. oktober 2019

SAMTEXT er et internasjonalt tekstbyrå med kontorer i Oslo, Stockholm, Helsingfors, København og Gillingham (i Storbritannia). Vi  leverer innhold og språktjenester til næringslivet, NGO-er og offentlige virksomheter. Vår uttalte strategi er å ha de absolutt beste tekstforfatterne, skribentene, oversetterne, språkvaskerne, underteksterne og korrekturleserne i bransjen på huset – ansatt hos oss. Samtext Norway har 17 medarbeidere.

Et av våre hurtigst voksende forretningsområder er underteksting og audiovisuell oversettelse. På grunn av stor etterspørsel etter teksting av norske filmer og videoer på engelsk, søker vi nå etter en

tekster med engelsk morsmålskompetanse

Vi er åpne både for en fulltids stilling, et engasjement og en frilanseravtale – det som er viktig for oss er at du bor så nær Oslo at du kan komme inn til vårt kontor på Helsfyr for å bli satt inn i vår programvare og arbeidsmetodikk, og fortrinnsvis jobbe der, enten på fulltid eller i perioder. Stillingen forutsetter at du er en dyktig tekster og at du også kan kode eller er interessert i å lære deg det.

Vi ser etter en likandes kollega som:

  • har engelsk som morsmål (engelsk morsmålskompetanse)
  • har svært god forståelse av norsk tale, inkludert dialekter
  • er perfeksjonist
  • allerede er en dyktig tekster
  • kan kode eller vil lære seg det

Vi tilbyr deg:

  • et fagmiljø med dyktige kolleger som brenner for jobben sin
  • å bli del av et positivt team som setter sin ære i å produsere glimrende tekster

Fagoversetter, journalist eller autodidakt – bakgrunnen din er mindre viktig enn kvaliteten på det du leverer fra deg.

Så er du den vi leter etter? Send i så fall en søknad med CV til trond.samstad@samtext.com. For nærmere opplysninger om stillingen, kontakt AV-prosjektleder Kristian Wauger Johansen på tlf. 22 80 52 02.

Søknadsfrist: 30. oktober 2019

 


 

Jobbe for Samtext?
(for frilansere som ønsker oppdrag)

Med drøye 200 prosjekter i måneden innenfor en rekke fagområder, er vi alltid interessert i dyktige oversettere, filmtekstere, språkvaskere og korrekturlesere.

Er du språkperfeksjonist – og kanskje kan mer om et bestemt tema enn de fleste andre? Registrer deg i vår leverandørportal ved å klikke på https://samtext.s.xtrf.eu/vendors/#/sign-in og knappen «Register», så tar vi kontakt med deg.

 

Samtext logo
Samtext Norway AS
Grenseveien 97 A
0663 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00