Samtext Norway

Jobbe hos/for oss?

Samtext søker kreativ leder til ett års vikariat

Publisert 15. april 2021

Vår kreative leder går ut i foreldrepermisjon, og vi søker derfor en idérik og jovial person med strategisk hode og skarp penn til et ettårig vikariat.

Som kreativ leder i Samtext har du ansvaret for den kreative avdelingen vår, som foruten deg selv, består av fire erfarne innholdsprodusenter og tekstforfattere.

Sammen sørger dere for at kundene våre får treffsikre tekster av høy språklig kvalitet, enten de trenger bloggartikler, nyhetsbrev, bannerannonser, kundecaser, bøker, nettsidetekster eller brosjyremateriell.

Om stillingen

Med kunde-, budsjett- og kvalitetssikringsansvar står du både i første, midtre og siste linje for tekstoppdragene våre. Du tar imot forespørsler fra nye og eksisterende kunder, utarbeider tilbud, briefer tekstforfatterne og kvalitetssikrer leveransene.

Noen ganger vet kundene våre akkurat hva de trenger, og din hovedoppgave er å sørge for at vi leverer på alle punktene i briefen.

Andre ganger trenger kundene hjelp til å finne ut av hvordan de når målene sine, og jobben din starter med å kartlegge situasjonen deres og utarbeide ideer og løsningsforslag som tar dem over målstreken.

Om deg

Vi tror du er en prosjektleder- og tekstforfatterhybrid med sans for både syrlige skjemaer, frie kreative prosesser, strategiarbeid og tekstuelt pirkearbeid. Du måler din egen suksess i hvordan teamet ditt leverer, utvikler seg og trives – og ikke minst i antall fornøyde kunder.

Du kjenner bransjen vår godt og har sannsynligvis flere års erfaring fra andre byråer – kanskje som innholdsrådgiver, tekstforfatter, SEO-spesialist, prosjektleder, eller rett og slett kreativ leder.

Én ting er i alle fall sikkert: Du hater ikke tekst.

Om oss

Tekst er ikke nødvendigvis hele livet, men gjennom hele livet møter vi tekst – i alle faser, i alle formater, i forbindelse med hver beslutning og hvert digitale besøk. Målet vårt er ikke nødvendigvis å bidra til mer tekst i hverdagen, men til bedre tekst i hverdagen.

Hver tekst vi skriver, skal helt enkelt være verdt å lese. Enten den hjelper leseren med å ta riktig beslutning, med å forstå hva som er forventet, eller med å se en sak fra en ny side – eller den lykkes med å glede, røre eller underholde.

På den måten hjelper vi våre kunder med å nå ut til og hjelpe sine kunder.

Slik søker du på stillingen

Vi vil gjerne høre litt om deg, hvilke erfaringer du har, og hvordan du vil bidra til å løfte tekstforfatteravdelingen vår det kommende året. Søknad og CV sendes til daglig leder Trond Samstad på trond.samstad@samtext.com. Har du spørsmål, kan du kontakte samme mann på 906 09 946.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel: Kreativ leder

Ansettelsesform: Vikariat på fulltid

Søknadsfrist: Vi vurderer søknader og kaller inn til intervjuer fortløpende

Arbeidssted: Helsfyr, Oslo (med hjemmekontor inntil videre)

Ønsket oppstart: Tidligst 1. mai og senest 1. juli

Kontaktperson: Trond Samstad | daglig leder | trond.samstad@samtext.com | 906 09 946

Jobbe for Samtext

Med drøye 200 prosjekter i måneden innenfor en rekke fagområder, er vi alltid interessert i dyktige oversettere, tekstere, språkvaskere og korrekturlesere.

Er du språkperfeksjonist – og kanskje kan mer om et bestemt tema enn de fleste andre? Registrer deg i så fall i vår leverandørportal ved å klikke på https://samtext.s.xtrf.eu/vendors/#/sign-in og knappen «Register», så tar vi kontakt med deg.

Samtext logo
Samtext Norway AS
Grenseveien 97A
0663 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00