Samtext Norway

Jobbe hos/for oss?

 

Publisert fredag 06.05.2022

STILLING LEDIG: PROSJEKTLEDER FOR SPRÅKTJENESTER

Vil du være med i et team som setter sin ære i å levere glimrende tekster til kundene? Kan du ha mange baller i luften og mestre tøffe deadlines? Og ikke minst, får du et kick av å skape en god tekst? Omsetningen vår bare fortsetter å øke, og vi søker nå en prosjektlederkollega til.

Dette er hvilke egenskaper vi ser etter

  • Du må ha et særdeles ryddig hode og like å hjelpe andre.
  • Høyt ansvarsnivå er et must.
  • Du må kunne skrive velformulert og feilfritt norsk, og kunne engelsk flytende.
  • På toppen av det hele er det en fordel at du er likandes, og godt humør er også en nyttig egenskap.

 Dette er hva du får av oss

  • Dette er en fulltids stilling. Du får profesjonelle og trivelige kolleger som brenner for jobben sin og for å gjøre hverandre gode.
  • Samtext er et kvalitetsstempel i bransjen. Du blir del av et team som vokser kraftig fordi vi hver dag leverer bedre varer enn konkurrentene våre. Ambisjonen vår er å bli top dog på størrelse også, og derfor er stillingen din så viktig.

Din utdannelse og bakgrunn

Du må gjerne være helt nyutdannet, med et språkfag eller kommunikasjonsstudier i bagasjen. Men bakgrunnen er mindre viktig enn hva du er i stand til å utrette. Vi gir full opplæring i stillingen og forutsetter ikke at du har erfaring fra tilsvarende arbeid.

Send en søknad med CV til trond.samstad@samtext.com. For nærmere opplysninger, kontakt daglig leder Trond Samstad på tlf. 906 09 946.

Søknadsfrist: 15.05.2022

 


 

Andre oppdrag for Samtext

Med drøye 200 prosjekter i måneden innenfor en rekke fagområder, er vi alltid interessert i dyktige oversettere, tekstere, språkvaskere og korrekturlesere.

Er du språkperfeksjonist – og kanskje kan mer om et bestemt tema enn de fleste andre? Registrer deg i så fall i vår leverandørportal ved å klikke på https://samtext.s.xtrf.eu/vendors/#/sign-in og knappen «Register», så tar vi kontakt med deg.

Samtext logo
Samtext Norway AS
Brynsveien 5
0667 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00