Samtext Norway

Jobbe hos Samtext?

Publisert 25. mai 2019

SAMTEXT er et internasjonalt tekstbyrå med kontorer i Oslo, Stockholm, Helsingfors, København og Gillingham (i Storbritannia). Vi  leverer innhold og språktjenester til næringslivet, NGO-er og offentlige virksomheter. Vår uttalte strategi er å ha de absolutt beste tekstforfatterne, skribentene, oversetterne, språkvaskerne og korrekturleserne i bransjen på huset – ansatt hos oss. Samtext Norway har 17 medarbeidere.

En av våre medarbeidere går snart ut i fødselspermisjon, og vi søker derfor etter en

produksjonsdesigner med språkkompetanse

Dette er et fulltids vikariat med ett års varighet, og mulighet for forlengelse. Stillingen forutsetter at du er en erfaren bruker av Adobe Creative Cloud-pakken – først og fremst InDesign og Illustrator. Layoutfiler vi mottar fra våre kunder blir forberedt før de oversettes, og det gjøres et etterarbeid på dem etter at oversettelsen er ferdig. I tillegg kvalitetssikrer vi ikke bare layouten og de tekniske aspektene ved filene, men leser også korrektur på selve tekstene. Stillingen innebærer å gjøre alt dette, i tillegg til å kvalitetssikre og klargjøre alle former for tekster og oversettelser i layout og i flere kanaler.

Vi ser etter en likandes kollega som:

  • har morsmålskompetanse på norsk
  • har et skarpt blikk
  • har evnen til å lese en tekst fra målgruppens synsvinkel
  • er perfeksjonist
  • er stø i grammatikk og rettskrivning
  • kan typografi

Vi tilbyr deg:

  • et fagmiljø med dyktige kolleger som brenner for jobben sin
  • å bli del av et positivt team som setter sin ære i å produsere verdens beste tekster

Designer, skribent eller oversetter – bakgrunnen din er mindre viktig enn kvaliteten på det du leverer fra deg.

Så er du den vi leter etter? Send i så fall en søknad med CV til trond.samstad@samtext.com. For nærmere opplysninger, kontakt daglig leder Trond Samstad på tlf. 22 80 52 10.

Søknadsfrist: 15. juni 2019

 


 

Jobbe for Samtext?
(for frilansere som ønsker oppdrag)

Med drøye 200 prosjekter i måneden innenfor en rekke fagområder, er vi alltid interessert i dyktige oversettere, filmtekstere, språkvaskere og korrekturlesere.

Er du språkperfeksjonist – og kanskje kan mer om et bestemt tema enn de fleste andre? Registrer deg i vår leverandørportal ved å klikke på https://samtext.s.xtrf.eu/vendors/#/sign-in og knappen «Register», så tar vi kontakt med deg.

 

Samtext logo
Samtext Norway AS
Grenseveien 97 A
0663 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00