Samtext Norway

Jobbe hos Samtext?

SAMTEXT er et internasjonalt tekstbyrå med kontorer i Oslo, Stockholm, Helsingfors, København og Gillingham i Storbritannia. Vi  leverer innhold og språktjenester til næringslivet og til offentlige virksomheter, og vårt uttalte strategi er å ha de absolutt beste tekstforfatterne, skribentene, oversetterne, språkvaskerne og korrekturleserne i bransjen på huset – ansatt hos oss. Samtext Norway har 20 medarbeidere.

Akkurat nå har vi ingen ledige stillinger – men vi er inne i en periode med sterk vekst, og det kan komme flere utlysninger senere i 2019. Disse vil bli publisert på vår Facebook– og LinkedIn-profil, så følg oss gjerne der!


 

Jobbe for Samtext?
(for frilansere som ønsker oppdrag)

Med drøye 200 prosjekter i måneden innenfor en rekke fagområder, er vi alltid interessert i dyktige oversettere, filmtekstere, språkvaskere og korrekturlesere.

Er du språkperfeksjonist – og kan mer om et bestemt tema enn de fleste andre? Registrer deg i vår leverandørportal ved å klikke på https://samtext.s.xtrf.eu/vendors/#/sign-in og knappen «Register», så tar vi kontakt med deg.

 

Samtext logo
Samtext Norway AS
Grenseveien 97 A
0663 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00