Samtext Norway

Jobbe hos Samtext?

SAMTEXT er et internasjonalt tekstbyrå med kontorer i Oslo, Stockholm, Helsingfors, København og Gillingham i Storbritannia. Vi leverer tekstforfatting og språktjenester til næringslivet og offentlige virksomheter, og vår uttalte strategi er å ha de absolutt beste tekstforfatterne, skribentene, oversetterne, språkvaskerne og korrekturleserne i bransjen i stallen hos oss. Omsetningen øker innen tekniske oversettelser/tekster, og derfor trenger vi forsterkninger! For umiddelbart samarbeid søker vi en

Teknisk oversetter på frilansbasis

Er du perfeksjonist og får et kick av å lese noe som er glimrende skrevet? Kan du mestre tøffe deadlines samtidig som du klarer å produsere en kvalitetsoversettelse? Vi trenger en oversetter på frilansbasis som er opptatt av detaljer, og som lider av sterk nysgjerrighet for hva som gjemmer seg inni dingser og hvordan de er skrudd sammen. Det er spesielt disse fagområdene vi trenger forsterkninger til: elektronikk, hydraulikk, olje og gass, sterkstrøm/elektro og byggmaterialer.

Du må

 • kunne skrive velformulert og feilfritt norsk og ha norsk som morsmål
 • kunne engelsk flytende
 • ha et skarpt blikk og sans for detaljer
 • ha evnen til å forstå kildeteksten og sette deg inn i materialet
 • ha evnen til å se en tekst fra målgruppens synsvinkel
 • være perfeksjonist, og du får et kick av å skape en god tekst
 • være solid i grammatikk og rettskrivning
 • ha høy arbeidsmoral og eierskap til tekstene du jobber med

Du får

 • profesjonelle og trivelige prosjektledere å samarbeide med
 • kurs med sertifisering i kvalitetssikring av tekst
 • ta del i et team som vokser kraftig fordi vi hver dag leverer bedre varer enn konkurrentene våre. Samtext er et kvalitetsstempel i bransjen. Ambisjonen vår er å bli den som setter standarden for fagoversettelser i Norge, og derfor er alle våre frilansere så viktige for oss.

Din utdannelse og bakgrunn

Du må gjerne være helt nyutdannet, med et språkfag eller en teknisk utdannelse/erfaring, og helst begge deler, i bagasjen. Men kvaliteten på det du gjør er viktigere enn hvilken bakgrunn du har, så interesserte vil derfor bli bedt om å gjøre en prøveoversettelse.

Send en søknad med CV til oslo@samtext.com. For nærmere opplysninger, kontakt daglig leder Trond Samstad på tlf. 22 80 52 10.

 


Jobbe for Samtext?
(For frilansere som ønsker oppdrag)

Med drøye 200 prosjekter i måneden innenfor en rekke fagområder, er vi alltid interessert i dyktige oversettere, filmtekstere, språkvaskere og korrekturlesere.

Er du språkperfeksjonist – og kan mer om et bestemt tema enn de fleste andre? Registrer deg i vår leverandørportal ved å klikke på https://samtext.s.xtrf.eu/vendors/#/sign-in og knappen «Register», så tar vi kontakt med deg.

 

Samtext logo
Samtext Norway AS
Grenseveien 97 A
0663 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00