Samtext Norway

Jobbe hos Samtext?

SAMTEXT er et internasjonalt tekstbyrå med kontorer i Oslo, Stockholm, Helsingfors, København og Gillingham i Storbritannia. Vi leverer tekster til private og offentlige virksomheter, og vår uttalte strategi er å ha bransjens beste tekstforfattere, skribenter, oversettere, språkvaskere, tekstere og korrekturlesere på huset – ansatt hos oss. Samtext Norway har 17 medarbeidere.

Publisert 20. oktober 2020:

Et av våre hurtigst voksende forretningsområder er underteksting og audiovisuell oversettelse. På grunn av stor etterspørsel etter teksting av norske filmer og videoer, har vi nå behov for en

tekster med norsk morsmålskompetanse

Det er i første omgang et engasjement på deltid, alternativt fulltid. En vesentlig del av jobben – i tillegg til å tekste selv – vil være å kvalitetssikre norske og engelske undertekster. Det er også en fordel om du kan andre fremmedspråk enn engelsk, ettersom vi også tekster på de fleste europeiske språk samt arabisk, russisk, kinesisk og japansk – og også de undertekstene kvalitetssikrer vi.

Vi ser etter en likandes kollega som:

  • allerede er en god tekster
  • har jobbet profesjonelt, dvs. har gjort teksteoppdrag mot betaling
  • har norsk morsmålskompetanse og et godt øre for norske dialekter
  • er perfeksjonist
  • kan kode, eller vil lære seg det

Vi tilbyr deg:

  • et fagmiljø med dyktige folk som brenner for jobben sin
  • å få jobbe sammen med et positivt team som setter sin ære i å produsere glimrende tekster

Fagoversetter, journalist eller autodidakt – bakgrunnen din er mindre viktig enn kvaliteten på det du leverer fra deg.

Så er du den vi trenger? Send i så fall en søknad med CV til trond.samstad@samtext.com. For nærmere opplysninger om engasjementet, kontakt AV-prosjektleder Kristian Wauger Johansen på tlf. 22 80 52 02.

 

 

Jobbe for Samtext?
(for frilansere som ønsker oppdrag)

Med drøye 200 prosjekter i måneden innenfor en rekke fagområder, er vi alltid interessert i dyktige oversettere, tekstere, språkvaskere og korrekturlesere.

Er du språkperfeksjonist – og kanskje kan mer om et bestemt tema enn de fleste andre? Registrer deg i vår leverandørportal ved å klikke på https://samtext.s.xtrf.eu/vendors/#/sign-in og knappen «Register», så tar vi kontakt med deg.

Samtext logo
Samtext Norway AS
Grenseveien 97 A
0663 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00