Samtext

Klarspråkkurs: Styrk vinnersjansene med et presist og tydelig anbudssvar

Hva er det viktigste kriteriet for å vinne et anbud? Mange vil nok svare en god pris, men vi tør påstå at det finnes noe enda viktigere. En god pris er nemlig fint lite verdt hvis du ikke har klart å etablere tillit. Tillit til at du vet hva du snakker om, og kan levere det du lover.

Så hva har tillit med klarspråk å gjøre? Det er en av tingene du får vite på dette kurset. I tillegg lærer du

  • hva klarspråk innebærer, og hvorfor det er så viktig
  • hva som gjør klarspråk utfordrende i praksis, og hvordan du bryter ned barrierene
  • hvilke feil du mest sannsynlig gjør, og hvordan du unngår dem i fremtiden
  • hvordan du skriver faglig og profesjonelt, men likevel lett og forståelig

Hva andre sier

«Vi har et stort team som jobber med anbud, bestående av selgere, IT-ingeniører og fagspesialister. Men de er ikke spesialister på språk. Derfor samarbeider vi med Samtext i det daglige arbeidet med klarspråk i tekstene. For meg handler det om at et godt språk bidrar til at tilbudet ser profesjonelt ut.»

– Jenny Høyset, SOPRA STERIA

«Samtext holdt et heldagskurs for oss i klarspråk, og vi er veldig fornøyde. Kurset var innholdsrikt uten at det ble for avansert. I tillegg var det tilpasset vår bransje. Det ble også fulgt opp av en liten håndbok med skriveregler og egne normer som vi ble enige om på kurset. Vi har hatt stor nytte av kurset, og det kan varmt anbefales.»

– Odd Eirik Hardem, UNIBUSS

Hva det koster

  • 3000 kr per deltaker

Når og hvor det skjer

Neste kursdato er ennå ikke satt, men vi offentliggjør det både her, i vårt nyhetsbrev og på LinkedIn og Facebook så snart vi har det på plass.

Kursleder Guro Bommen

Kursleder: Guro Bommen, kreativ leder i Samtext. Master i kreativ skriving fra Kingston University i London. 4 år som tekstforfatter. Undervist bl.a. Unibuss og Virke i klarspråk. Utviklet et Videocation-kurs i akademisk skriving.

Samtext logo
Samtext Norway AS
Brynsveien 5
0667 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00