Samtext
Tidkrevende å få korrekturlest dokumentene?

Tidkrevende å få korrekturlest dokumentene?

Tidkrevende å få korrekturlest og godkjent dokumentene i ditt egen organisasjon? Da er Samtexts profesjonelle korrekturportal kanskje noe for deg. Sterkt redusert tidsforbruk på godkjenningsrundene gjør det enklere å holde tidsfristen.

Korrekturportal = godkjenningsverktøy i nettleseren din

Hvis det er noe særlig mer enn én person som skal godkjenne et dokument, er det tidkrevende å fordele utskrifter og PDFer på huset, få dem samlet inn igjen, holde orden på hvem som har rettet hva, få alle rettelser samordnet og lagt inn, og deretter distribuere en rettet versjon for ny godkjenning. Alle som har prøvd dette, vet hvor ressurskrevende det kan være!

Samtexts nettleserbaserte godkjenningsverktøy overflødiggjør sending av PDF-er og utskrifter frem og tilbake mellom forskjellige parter for å få en tekst korrekturlest og godkjent. Det gjør også at du kan returnere rettelser til Samtext uten noe ekstra arbeid fra din side.

I en korrekturportal legges alle rettelser inn på samme nettside, som alle ledd får tilgang til. Nettsiden inneholder alle nødvendige korrekturverktøy, den overflødiggjør sending av filer, og alle rettelser blir utført på ett og samme sted med full sporing av hvem som har rettet hva. Alle parter vil også kunne se de andres rettelser og diskutere disse med hverandre – i nettleseren. Og fordi profesjonell korrektur alltid leses på papir og ikke bare på skjerm, kan du laste ned filen direkte fra nettleservinduet og skrive den ut lokalt.

Arbeidsflyt

Er det mange ledd i bedriften som skal ha et ord med i laget? Korrekturportalen er et avansert sekvensbasert verktøy som gjør at du kan skreddersy enhver arbeidsflyt du måtte ha, f.eks. når filen først skal til kreativ leder, så til salgsleder for godkjenning av priser og deretter til juridisk avdeling, før den så skal rutes tilbake til kreativ leder. Når en person har godkjent filen, varsles automatisk neste person per e-post. Send oss e-postadressene til de forskjellige partene og en beskrivelse av arbeidsflyten, så forhåndskonfigurerer vi dette for deg.

Filformater

Du kan skrive korrekturen rett inn i nettleseren i filformatene PDF, AI, JPG, PNG, GIF, TIFF, BMML og BMP. Og bruker du InCopy, kan du faktisk skrive rett inn i InCopy-filen i sanntid uten å måtte gå veien om PDF. Vi kan også sende deg ethvert annet filformat via korrekturportal – som du så kan laste ned og åpne på din egen maskin og deretter laste opp igjen til nettleseren etter godkjenning.

Funksjoner

  • Kan brukes med alle de vanligste nettleserne, inkludert Safari, Chrome, Edge og Firefox – og både Mac og Windows
  • Svært enkelt å lære seg for korrekturleseren
  • Innebygde korrekturverktøy – piler, streker, bokser, frihåndstegning, kommentarbokser
  • Brukertilpasset arbeidsflyt
  • Påminnelser per e-post
  • Visning i sanntid av kollegaers rettelser og kommentarer
  • Full historikk på alle rettelser, hvem og når
  • All kommunikasjon og varsling automatisert og innebygd
  • Alle brukere har eget brukernavn og passord
  • Koster ingenting for deg som er kunde av Samtext

OG HVA NÅ?

Hvis du vil prøve korrekturportalen, ring Trond på 22 80 52 10 eller skriv til oslo@samtext.com, så gir vi deg tilgang og laster opp en av dine egne filer.

Redaksjonen

Redaksjonen

oslo@samtext.com

Samtext logo
Samtext Norway AS
Brynsveien 5
0667 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00