Samtext
Vi tenkte – hvordan blir Samtext bedre?

Vi tenkte – hvordan blir Samtext bedre?

Av og til møter du personer som virkelig treffer deg. Med riktige interesser, lidenskap, verdier og ikke minst faglig tyngde. Norges eneste tekstdoktor, forfatter og høyskolelektor Christine Calvert er akkurat en slik person.

Vi mener det er menneskene om bord i skuta som utgjør den store forskjellen, og derfor er vi utrolig glade for at vi kan fortelle at Christine nå har blitt en del av styret til Samtext!

Hurra!

Christine har vært innom i kulissene våre (og på scenen) i flere år, og hun har vist et stort engasjement for hjertesaken vår, Best i Tekst. Hun har blant annet holdt foredrag på fagkonferansene våre og sittet i fagjuryen for prisutdelingen. Nå er hun klar for å hoppe på scenen igjen – på Best i Teksts første fagfrokost torsdag 1. mars. På fagfrokosten skal Christine prate om hvordan du blir enda bedre til å skrive for nett.

Les mer om fagfrokosten her.

 

Christine og Samtexts daglige leder Trond Samstad på Best i Tekst 2015.

Christine og Samtexts daglige leder Trond Samstad på Best i Tekst 2015.

 

Redaksjonen

Redaksjonen

Samtext logo
Samtext Norway AS
Brynsveien 5
0667 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00