Samtext
Du burde få med deg Best i Tekst-konferansen – og jeg skal fortelle deg hvorfor

Du burde få med deg Best i Tekst-konferansen – og jeg skal fortelle deg hvorfor

Uansett hvor briljant du er i jobben din, trenger du nytt input for å levere bra output i lengden. For når får du de gode ideene? Er det når du har sittet time etter time med nesa nedi det samme arbeidet, eller når du tar et avbrekk og leser eller hører noe nytt?

Christine Calvert in action på Best i Tekst 2017

Best i Tekst 2017: Christine Calvert holder på å nå brekningspunktet under sitt svært underholdende foredrag om anglisismer i det norske språket. Du vet, «input» og «output» og sånn.

Best i Tekst-konferansen som avholdes i januar hvert år, er et slikt avbrekk – en hel dag fylt med nye ideer, ny kunnskap, ny inspirasjon, ny energi og mange nye, briljante mennesker, både på scenen og i salen.

På Best i Tekst lærer  du noe nytt – hver gang

Dette er en heldags fagkonferanse viet til nettsidetekster. Det betyr at den angår alle bedrifter – uansett hva dere jobber med – så lenge dere kommuniserer noe skriftlig. Selv om hovedtemaet på konferansen er nettsidetekster, kan de fleste tipsene du får også fungere utenfor nettet og gi deg inspirasjon til kommunikasjonsjobben generelt.

Hjemmesiden spiller en stor rolle i å overbevise nye kunder om å velge akkurat dere, og tekst er overbevisningens medium. På Best i Tekst 2019 sto syv av Norges fremste teksthoder på scenen for å gi råd, inspirasjon og konkrete tips til hvordan du kan skrive bedre, forbedre nettsidene og vise bedriften fra sin beste side.

Du får nye ideer

Når du deltar på  en Best i Tekst-konferanse, kan du ta med deg mange konkrete tips og triks tilbake til arbeidsplassen. Og det er ekstremt nyttig. Samtidig setter kunnskapsdeling og det å lytte til andre inspirerende mennesker ofte i gang en kreativ prosess hos oss selv. Denne kan være minst like nyttig. Ta med deg blokka di og sørg for å notere ned tankerekkene som popper opp når du lytter til foredragsholderne. Kanskje du har fylt inn halve innholdsplanen innen Christine Calvert har rukket å gi deg ti tips for godt innhold?

Du får ny energi

De beste (og mest gjennomførbare) ideene blir etter hvert til spennende prosjekter. Av erfaring er det også en del tilsynelatende gode ideer som er verre å gjennomføre. Men utpønskingen av disse ideene er ikke nødvendigvis bortkastet likevel. For nye ideer og ny inspirasjon gir ny energi. Og én ting er sikkert: Det er alltid mye inspirasjon å hente fra foredragsholdere på Best i Tekst.

Du kan bli kjent med andre bransjefolk

De aller færreste av oss er proffe på mingling, men å ta en kaffeprat med andre bransjefolk etter et interessant og inspirerende foredrag, kan faktisk ikke slå feil. På konferansen vrimler det av folk som er interesserte i det samme som deg, og uansett om det er SoMe-Astrid eller SEO-Gjermund du ender opp ved siden av til lunsj, kan du være ganske sikker på at det blir en bra samtale. Og noen nye kontakter er kanskje ikke helt feil, heller?

Du får et deilig avbrekk

La oss bare være enige: Noen ganger er det innmari godt å komme seg litt vekk fra kontoret, legge ned PC-en og bare lytte!

Gjyri Helén Werp

Best i Tekst 2019: Gjyri Helén Werp snakker om kunsten å forføre (leserne).

Dette lærte vi på Best i Tekst 2019

Hvorfor klarer vi ikke å huske det vi nettopp har lest? Hva skal egentlig til for å engasjere leseren? Hvordan kan vi bruke sterke ord for å oppnå noe? Dette var noen av spørsmålene som ble besvart på årets Best i Tekst-konferanse – i tillegg til dette:

  • Oppskriften på godt innhold i 2019
  • De beste og mest oppdaterte tipsene om å skrive for SEO
  • Innsikt i hvordan du kan bruke sosiale medier til å bygge tillit
  • Nyttige tips om korrektur og viktigheten av godt språk
  • Tips til merkevarebygging og hvordan du treffer riktig målgruppe

Samtext er initiativtaker til Best i Tekst og arrangerer den årlige konferansen sammen med Cloud Media. Les mer her!

Guro Bommen

Guro Bommen
Tekstkonsulent

guro.bommen@samtext.com
22 80 52 12

Samtext logo
Samtext Norway AS
Brynsveien 5
0667 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00