Samtext
Hva skjer når du bestiller en tekst fra Samtext?

Hva skjer når du bestiller en tekst fra Samtext?

Ikke alle er født med ski på bena, og ikke alle er født med en gullpenn i hånda. Tilhører du eller bedriften din sistnevnte kategori og lurer på om dere kunne trenge hjelp fra Samtext? Her forklarer vi hva som skjer når du bestiller tekster fra oss.

1.     Vi avklarer hva dere trenger

De fleste oppdragene våre starter med en prat – på telefon, i et møte eller over e-post – hvor vi avklarer hva slags tekst dere trenger. Det vi må vite er:

  • hvor tekstene skal brukes
  • hva formålet med tekstene er
  • hvem målgruppa er
  • hvilke ønsker dere har for språk og «tone of voice»
  • hvor lang teksten bør være
  • når dere trenger teksten
  • eventuelle andre ting som kan påvirke oppdraget

2.      Du får et tilbud

Vi utarbeider et tilbud basert på briefen. Du får en timepris for tekstforfatting og et eget estimat eller en fastpris per artikkel eller for oppdraget som helhet. Hos oss er det ingen tillegg i prisen for møter, prosjektledelse eller godkjenningsrunder. Og siden stoltheten vår ligger i kvaliteten på tekstene vi leverer, fakturerer vi aldri for den grundige korrekturen og kvalitetssikringen vi gjør før levering – det skulle jo bare mangle!

3.      Tekstene blir skrevet

En av tekstforfatterne våre setter i gang med selve skrivejobben og fordyper seg i briefen og temaet, gjør eventuelle intervjuer med deres kontaktpersoner, bearbeider materialet og skriver et feiende flott tekstforslag. Men siden vi tror at selv den beste på sitt felt kan spilles bedre, så sørger vi for at teksten alltid går igjennom nok et ledd her hos oss.

4.      Tekstene blir kvalitetssikret

Tekstforfatterne våre samarbeider alltid med en annen tekstforfatter her på huset. Tekstforfatter nummer to går igjennom tekstforslaget og gjør en grundig korrektur, i tillegg til å vurdere om teksten møter briefen – spesielt med tanke på målgruppa. Deretter tar de to gjerne en prat om teksten og sparrer for å komme frem til de aller beste løsningene. Dermed har du faktisk et eget tekstteam som gjør sitt ytterste for å formulere akkurat den vinnende tittelen og den gode historien dere trenger for å engasjere kundene deres.

5.      Du får tekstene til gjennomgang

Vi sender teksten til dere for gjennomgang og godkjenning. Her er det selvfølgelig viktig for oss at dere er ærlige: Er det noe vi skulle ha løst på en annen måte? Skulle vi brukt andre ord og vendinger? Er det noe dere vil endre i teksten, gi oss gjerne beskjed med merknader og «spor endringer» rett i dokumentet. Vi blir selvfølgelig også glad for alle gode tilbakemeldinger dere har!

6.      Levering av ferdigstilte tekster

Basert på tilbakemeldingene deres, justerer og finpusser vi teksten til vi kan levere et ferdigstilt resultat.

Og vips, så er teksten klar til publisering!

Bare ta kontakt med Trond hvis du vil vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å få på plass akkurat de tekstene dere trenger!

Redaksjonen

Redaksjonen

22 80 52 00

Samtext logo
Samtext Norway AS
Brynsveien 5
0667 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00