Samtext
Kan det trykkes? Klart det kan!

Kan det trykkes? Klart det kan!

«Omvendt kundecase» eller «leverandørcase» – er det noe som heter det? Altså en case hvor man i stedet for å be om litt skryt fra kunder og leverandører, gir litt skryt til kunder og leverandører? Vi prøver! Det er nemlig en spesiell bedrift vi tror enda flere kan ha glede av å bli kjent med: trykkeriet og det grafiske byrået Konsis.

Jobber du i en bedrift som noen ganger trenger skriveblokker? Eller kanskje messevegger, en åtte meter høy sjokolade, smitteskjermer, ny nettside eller ølbrikker? Eller skal du snart gifte deg og er på utkikk etter noen kreative innbydelser? Jepp, Konsis leverer – og gjerne før tiden.

«Ikke bare er Konsis kreative, men de har også en helsikes orden!»

Vi i Samtext ble først kjent med Konsis da de trengte hjelpen vår til å versjonere en reklametekst fra svensk til norsk. Derfra gikk det ikke lange tiden før vi oppdaget at Konsis også kunne hjelpe oss.

Sitatet over stammer fra da Samtext-sjef Trond Samstad kom tilbake fra sitt første besøk hos Konsis. Der hadde han fått en omvisning i det enorme trykkeriet og var tydelig imponert over det store spekteret av både trykksaker og digitale tjenester Konsis kunne levere. Likevel var det noe annet han bet seg ekstra merke i:

I lokalene hadde nemlig hver jobb en mappe som fysisk fulgte jobben steg for steg i produksjonen – i tillegg til at storskjermer i hvert rom hele tiden viste siste status på alle pågående jobber.

Én ting kunne han dermed konstatere: Konsis hadde en helsikes orden – og det gleder selvfølgelig enhver korrekturkonge.

Da vi en stund senere mottok de nye, Konsis-trykte visittkortene våre før avtalt tid – og linjalen bekreftet at bokstavcollagen på dem var trykt med millimeterpresisjon – var all tvil fjernet.

Siden den gang har Konsis vært vår trofaste kunde, leverandør og samarbeidspartner. I tillegg til å benytte tjenestene deres selv har vi anbefalt dem videre til en rekke av kundene våre, og med suksess hver gang. Til gjengjeld har tekstforfatterne og oversetterne våre fått gleden av å bistå Konsis og deres kunder.  

Man kan ikke være best i alt …

… er det noen som hevder, og det tror vi det er mye sannhet i. For å bli absolutt best på tekst har vi i Samtext derfor tatt et bevisst valg om å konsentrere oss om nettopp det. Likevel er det en del ting som ofte går hånd i hånd – slik som tekst og trykk, eller tekst og nettsideutvikling. Da er det godt å kunne utnytte hverandres ekspertise og være helt trygg på at kundene våre fortsatt er i de beste hender. 

Guro Bommen

Guro Bommen
Kreativ leder

guro.bommen@samtext.com
93658544

Samtext logo
Samtext Norway AS
Brynsveien 5
0667 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00