Samtext
Trenger du å leie en tekstforfatter? Det fikser vi!

Trenger du å leie en tekstforfatter? Det fikser vi!

Ønsker du deg effektivt innhold som gir resultater? Eller vil du ha profesjonell hjelp til å spisse budskapet ditt? Tekstforfatterne våre kan bookes til både enkeltjobber og langvarige prosjekter – og vi lover topp resultat uansett.

Når du velger å leie tekstforfatter av Samtext, får du profesjonell hjelp til å utarbeide innhold som er skreddersydd for akkurat din målgruppe. Tekstforfatterne våre er rå på innholdsproduksjon og ideutvikling, og er dessuten drillet i søkemotoroptimalisering og prosjektarbeid.

Sagt med andre ord: Innholdet du får av oss, er utviklet både for å skape tillit og få leseren til å handle – noe som gir håndfaste resultater for deg som kunde.

Hva kan en tekstforfatter produsere for deg?

 • innholdsmarkedsføring
 • nettsidetekster
 • bloggartikler
 • produktmarkedsføring
 • reklametekster
 • kundecaser
 • innhold til sosiale medier

Slik jobber tekstforfatterne våre

Når du har bestemt deg for å leie tekstforfatter av Samtext, tar vi oss alltid god tid til å bli kjent med både deg og målgruppen din. Det gjør vi for å sikre at innholdet du får levert av oss, utfører oppgaven sin til punkt og prikke – enten det er en brukervennlig nettside eller en salgsutløsende annonsetekst.

Du velger selv om du vil ha med en av tekstforfatterne våre i et møte eller et arbeidsteam, eller om du bare vil sende oss en brief for jobben via e-post. Vi utfører også både intervjuer og egen research dersom du ønsker det.

Hva koster det å leie en tekstforfatter?

Når du leier en av tekstforfatterne våre til et større prosjekt, avtaler vi en fast timepris eller gir deg et prisestimat basert på mengden arbeid som skal utføres. Dersom du leier en tekstforfatter til en enkeltjobb, vil du få tilsendt et pristilbud basert på timebruken vi estimerer for jobben.

Uansett hva slags jobb du trenger hjelp med, vil en av de hyggelige prosjektlederne våre gi deg tett og grundig oppfølging. På den måten har du alltid god oversikt over fremdriften i arbeidet.

Velger du å leie tekstforfatter til et enkeltoppdrag, ser prosessen gjerne slik ut:

 1. En av prosjektlederne våre ringer deg og tar en prat om hva du trenger.
 2. Du får tilsendt et prisestimat.
 3. Vi kommer til enighet om en leveringsdato.
 4. Vi foretar eventuelle intervjuer med fagpersoner.
 5. Du får tilsendt et ferdig utkast.
 6. Vi foretar eventuelle endringer etter tilbakemelding fra deg.

Vi kvalitetssjekker alltid alt to ganger

Uansett hva slags avtale vi inngår, garanterer vi at alle tekster blir grundig korrekturlest og kvalitetssjekket. Først av tekstforfatteren selv og deretter av en kollega med erfaring fra samme bransje og målgruppe.

På den måten sikrer vi både at teksten er kjemisk fri for feil, og at budskapet leveres på en effektiv måte som går rett hjem hos leseren. Og ja – den doble kvalitetssjekken er selvfølgelig inkludert i prisen!

Leie tekstforfatter? Ta kontakt i dag, så sikrer vi at du får levert kvalitetsinnhold som hjelper deg med å nå akkurat de målene du har satt deg.

Samtext logo
Samtext Norway AS
Brynsveien 5
0667 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00