Samtext Norway
Samtext - Skrive tekst

Blogginnlegg

Bør bedriften din skrive blogginnlegg? Svaret er et rungende ja! Blogging er en aktiv markedsføringskanal som skaper dialog mellom deg og kundene dine. Og gjør du det riktig, kan bedriftsbloggen bli den viktigste delen av markedsføringen din.

 

Blogginnlegg

 

Skriv blogginnlegg!

Det er mange fordeler med å blogge. Ikke bare øker en bedriftsblogg søkemotorposisjonen og trafikken inn til nettsiden din, men er også en kanal som passer ypperlig til å fremme din kompetanse og dermed skape et sterkere bånd mellom deg og kunden. En blogg er en utradisjonell reklamekanal hvor bedriftens nyheter kan deles på en uhøytidelig måte. Her kan du fortelle om både nye produkter på markedet og nyheter innad i bedriften. Det er kanskje ingen overraskelse at blogging og innholdsmarkedsføring ofte går hånd i hånd?

Bedriftsbloggens første bud

Men hva må egentlig til for å lykkes med en blogg? Innholdet må være godt og engasjere, men selv om man har utømmelige mengder av spisskompetanse om et emne, er det ikke gitt at det er like enkelt å skrive godt om det. I tillegg til den rette informasjonen må nemlig det levende språket som fanger leseren også være på plass. Samtext Creative skriver innlegg som både deles og skaper tillit, samtidig som vi har kontroll på SEO-verktøyene.

Er du ikke helt sikker på hvilken språklige tone du skal legge deg på for virkelig å treffe leserne dine, eller hvordan du får bloggen til å fungere sammen med bedriftens allerede etablerte profil? Skribentene våre har både skarpe hoder og skarpe penner – selv om det vanligvis er tastaturet som får kjørt seg aller mest. 

Ring 22 80 52 15 og snakk med vår kreative leder Line.

«Samtext Creative skriver innlegg som både deles og skaper tillit, samtidig som vi har kontroll på SEO-verktøyene.»
Samtext logo
Samtext Norway AS
Grenseveien 97 A
0663 OSLO
Tlf.: 22 80 52 00