Samtext Norway

Engelsk

Den som oversetter fra norsk til engelsk, må kunne ordlegge seg like godt som en glimrende engelsk skribent. Vi har engelske morsmålsoversettere som virkelig kan dette.  Ring 22 80 52 00, så får du vite mer.

 

Våre oversettere

Alle som oversetter fra norsk til engelsk hos oss, har engelsk som morsmål. Vi har briter, amerikanere, sørafrikanere, australiere og canadiere, og de fleste er bosatt i sine respektive hjemland. Dette er en fordel når det gjelder å holde seg oppdatert, og er spesielt viktig når målgruppen er ung og befinner seg i hjemlandet. Noen av våre engelske oversettere er bosatt her i Norge – som gjør at de kan snakke med norske bransjefolk og at de kjenner norske forhold ut og inn. Dette reduserer sjansen for å misforstå uttrykk som bare er kjent blant nordmenn og på norsk radio og tv (f.eks. å ta en Eli Hagen).

Det er også et faglig poeng at det ikke bare er engelske frilansere som benyttes. Samtext har et eget kontor i Storbritannia med følgende nøkkelpersoner:

Alistair Gage, autorisert regnskapsfører fra Ernst & Young, MA (Hons) i svensk og tysk; spesialist på oversetting av norske årsrapporter og konsernfinans.
James Campbell, bakgrunn som programmerer (i 12 år) og webspesialist, oversetter og språkrevisor.

Fagområder, norsk til engelsk

Hvert år gjør vi et stort antall oversettelser innen konsernfinans, kontrakter, rettsdokumenter, it, reklame, markedsføring, pr, reiseliv, fiskeoppdrett, HMS og kunstbøker til engelsk. Samt en rekke andre og noen ganger svært så smale fagområder.

To råd fra en engelsk oversetter

1. Si fra om hvilken versjon av engelsk du skal ha oversatt til. Dersom teksten ikke skal leses av innfødte briter eller amerikanere men av enhver utlending, bruker vi «International English» med britisk-engelske ordformer og stavemåte.

2. For markedsføringstekster er det spesielt viktig at du forteller oss hvem målgruppen er. Hvis det er butikkinnehavere i Baltikum som skal motta en engelsk brosjyre om et nytt produkt, vil ikke våre oversettere bruke samme vokabular som for den samme brosjyren til britiske butikkinnehavere.

Be om et tilbud

Ring 22 80 52 00. Skriv til oslo@samtext.com. Eller bruk dette skjemaet:

Filstørrelse opp til 10 MB.

«... som en glimrende engelsk skribent!»
Samtext logo
Samtext Norway AS
Grenseveien 97 A
0663 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00