Samtext Norway

Smarte tips om tekstforfatting og oversettelse. Ikke fullt så smarte, men definitivt interessante dypdykk i språklige finurligheter. Og bitte litt om oss selv.

 

«Jeg hadde ikke noe ønske om å bli en erotisk forfatter.»

«Jeg hadde ikke noe ønske om å bli en erotisk forfatter.»

Bogstadveien tilbakelegges i vår ferd mot møtet med Geir Gulliksen. Vi lurer på hvordan det skal bli å snakke med ham. Hvor skal vi begynne? Geir Gulliksen er en erotisk forfatter. Vi kan legge vekt på det. Vi kan spørre om hva det vil si å kunne skrive erotisk uten at det blir for privat; uten at det blir for pinlig? Det er muligens noen spesielle ord han benytter seg av som best kan gi uttrykk for en av våre innerste og sterkeste drifter. 

Les hele innlegget

 

«Uklart sagt er uklart forstått!» Et Samtext-intervju med NAV-direktør Hans Christian Holte

NAVs hovedkvarter åpenbarer seg foran oss i Grensesvingen og lever opp til adressen sin: Det er virkelig plassert midt i svingen. Samtext trer inn i en imponerende inngangshall med sirkellamper og betongtrapper. Trapesformede utskjæringer i taket sender dagslys ned til resepsjonen der en kvinne smiler mot oss. Vi taster inn vårt ærend på skjermen hun peker mot, og ganske snart kommer Hans Christian Holtes assistent for å hente oss.

Les hele innlegget

 

SEO-guide for bedrifter: Bli en bedre tekstforfatter

Mangler bedriften din en egen tekstforfatter og SEO-spesialist? Vi viser deg hva du kan gjøre for å oppnå en høyere plassering i søkeresultatene og øke trafikken fra Google, helt på egen hånd.

Les hele innlegget

Samtext logo
Samtext Norway AS
Brynsveien 5
0667 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00