Samtext Norway

Smarte tips om tekstforfatting og oversettelse. Ikke fullt så smarte, men definitivt interessante dypdykk i språklige finurligheter. Og bitte litt om oss selv.

 

Dette lærte jeg på Best i Tekst-konferansen 2019 – om SEO, korrektur og innholdsproduksjon

Noen elsker alt av konferanser, mens andre synes det meste er bortkastet tid. Selv er jeg nok litt midt imellom. En kritisk konferansegjenger som digger å bli inspirert og lære noe nytt og nyttig, men som kjapt blir både rastløs og ganske irritert når temaet eller vinklingen ikke er relevant eller interessant nok for meg. Derfor var jeg mildt sagt spent på hva jeg kunne ta med meg tilbake til skrivebordet etter å ha deltatt på Best i Tekst-konferansen. Hvis du ikke fikk med deg konferansen selv – eller skulle ønske du hadde tatt litt grundigere notater – får du min oppsummering av foredragene her.

Les hele innlegget

 

Du burde få med deg Best i Tekst-konferansen – og jeg skal fortelle deg hvorfor

Uansett hvor briljant du er i jobben din, trenger alle ny input for å levere bra output i lengden. For når får du de gode ideene? Er det når du har sittet time etter time med nesa nedi det samme arbeidet, eller når du tar et avbrekk og leser eller hører noe nytt? Best i Tekst-konferansen som avholdes i januar hver år, er et slikt avbrekk – en hel dag fylt med nye ideer, ny kunnskap, ny inspirasjon, ny energi og mange nye, briljante mennesker, både på scenen og i salen.

Les hele innlegget

 

Slik skriver du en god tittel på nett

Enten du skriver et blogginnlegg for bedriften din, et nyhetsbrev, en produktside eller noe annet tekstrelatert, er tittelen, eller overskriften, det viktigste du skriver. Sammen med bildet skal den få leseren til å stoppe opp, og samtidig være fristende nok til at man får lyst til å klikke på den og lese videre. Har du godt innhold, men sliter med å få folk til å klikke på det? Da kan det hende at det nettopp er tittelen din det er noe i veien med. Her gir vi deg noen tips til hvordan innholdet ditt blir lest!

Les hele innlegget

Samtext logo
Samtext Norway AS
Grenseveien 97 A
0663 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00