Samtext Norway

Smarte tips om tekstforfatting og oversettelse. Ikke fullt så smarte, men definitivt interessante dypdykk i språklige finurligheter. Og bitte litt om oss selv.

 

Du burde få med deg Best i Tekst-konferansen 24. januar – og jeg skal fortelle deg hvorfor

Uansett hvor briljant du er i jobben din, trenger alle ny input for å levere bra output i lengden. For når får du de gode ideene? Er det når du har sittet time etter time med nesa nedi det samme arbeidet, eller når du tar et avbrekk og leser eller hører noe nytt? Best i Tekst-konferansen er et slikt avbrekk. Et heldags avbrekk fylt med nye ideer, ny kunnskap, ny inspirasjon, ny energi og mange nye, briljante mennesker, både på scenen og i salen.

Les hele innlegget

 

Slik skriver du en god tittel på nett

Enten du skriver et blogginnlegg for bedriften din, et nyhetsbrev, en produktside eller noe annet tekstrelatert, er tittelen, eller overskriften, det viktigste du skriver. Sammen med bildet skal den få leseren til å stoppe opp, og samtidig være fristende nok til at man får lyst til å klikke på den og lese videre. Har du godt innhold, men sliter med å få folk til å klikke på det? Da kan det hende at det nettopp er tittelen din det er noe i veien med. Her gir vi deg noen tips til hvordan innholdet ditt blir lest!

Les hele innlegget

 

Borte fra kontoret? Slik skriver du et godt autosvar

Planlegger du litt fri og noen dager borte fra kontoret? Før du lukker Outlook og slår av PC-en: Husk å legge igjen en fraværsmelding som viser at bryr deg om kontaktene dine – selv om du kanskje ikke vil prate med dem akkurat nå.

Les hele innlegget

Samtext logo
Samtext Norway AS
Grenseveien 97 A
0663 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00