Samtext Norway

Smarte tips om tekstforfatting og oversettelse. Ikke fullt så smarte, men definitivt interessante dypdykk i språklige finurligheter. Og bitte litt om oss selv.

 

Tankestreken – slik bruker du den riktig

Tankestreken – slik bruker du den riktig

Tankestreken er et kjempenyttig redskap når du for eksempel vil bryte opp en tung setning eller skyte inn litt ekstra informasjon. Her får du noen gode tips til hvordan du bruker den riktig – og hvor du finner den på tastaturet.

Les hele innlegget

 

Tre steg til en bedre tone of voice

Tone of voice handler om å finne den trygge og effektive stemmen som kundene kjenner igjen og stoler på – og det kan være både utfordrende og tidkrevende. Men lykkes bedriften din med å være konsekvent i kommunikasjonen, vil det garantert bære frukter på sikt. Her får du tre tips til hvordan dere kan starte arbeidet med en god tone of voice.

Les hele innlegget

 

Dette er hemmeligheten bak gode undertekster

Teksting, underteksting, subtitling – kjært barn har mange navn. Men hva er egentlig undertekstens viktigste jobb? Og hvordan kan du sørge for at du får undertekster som faktisk bidrar til budskapet i filmen din? Vi tok en prat med en av undertekstingsekspertene våre for å komme til bunns i hva som skal til for å gjøre undertekstene dine så gode som overhodet mulig.

Les hele innlegget

Samtext logo
Samtext Norway AS
Grenseveien 97 A
0663 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00