Samtext Norway

Smarte tips om tekstforfatting og oversettelse. Ikke fullt så smarte, men definitivt interessante dypdykk i språklige finurligheter. Og bitte litt om oss selv.

 

Kan det trykkes? Klart det kan!

Kan det trykkes? Klart det kan!

«Omvendt kundecase» eller «leverandørcase» – er det noe som heter det? Altså en case hvor man i stedet for å be om litt skryt fra kunder og leverandører, gir litt skryt til kunder og leverandører? Vi prøver! Det er nemlig en spesiell bedrift vi tror enda flere kan ha glede av å bli kjent med: trykkeriet og det grafiske byrået Konsis.

Les hele innlegget

 

Hva er personas – og hvordan får de fart på markedsføringen din?

For å lykkes med markedsføring må du – eller bør du – vite hvem du kommuniserer med. Bruker du personas aktivt i arbeidet, får du bedre innsikt i hvem kundene dine er. Dette gjør det lettere å tilpasse og spisse budskapet du og bedriften din vil nå ut med.

Les hele innlegget

 

Derfor bør du bruke en profesjonell tekstforfatter

Tenker du at tekstforfattere er en gjeng med språknerder som lever og ånder for kommaregler og særskriving? Da har du bare delvis rett. De fleste brenner nemlig også for gode formuleringer, klinkende klare budskap og innhold som engasjerer – og det er nettopp derfor du bør bruke en.  

Les hele innlegget

Samtext logo
Samtext Norway AS
Grenseveien 97 A
0663 Oslo
Tlf.: 22 80 52 00