Samtext Norway
Samtext - Blogg

Samcloud | vår blogg om tekst

En dårlig tekst blir latterliggjort. En kjedelig tekst blir øyeblikkelig glemt. Mens en glimrende tekst blir husket og omtalt. Og både det elendige og det briljante har en signaleffekt som det er lett å undervurdere.

 

Så, hvem er du?

Jeg heter Monica, og jeg er vel det man kaller en potet. Jeg har utdannelse i medier og kommunikasjon fra Australia og Norge, og i regnskap. Også er jeg en nysgjerrigper. En som gjerne vil høre om dine mest nerdete interesser, og som elsker å reise og oppleve.

Les hele innlegget

 

Tre små feil som endret verden

Selv om du kanskje ikke skriver på et svarbrev til den amerikanske presidenten, dokumenterer oppsiktsvekkende vitenskapelige funn eller har ansvaret for romnavigasjon, er det alltid viktig å kvalitetssikre tekstene dine. Et seriøst tekstbyrå leser både to og tre runder med korrektur og sørger for at alle små feil og misforståelser blir luket ut før teksten sendes ut til leseren – en god tekst kan nemlig redde verden. 

Les hele innlegget

 

Kølletryner og sminkesex – derfor irriterer du deg over undertekstene

Endelig er fredagen her igjen. En lang arbeidsuke er omsider over, og sofaen har aldri føltes mer behagelig mot den stive kontorpultkroppen. Popkornet er hentet frem, vinglasset er fylt til randen og alt ligger til rette for to timer med fartsfylt, amerikansk action på glaneboksen. 

Les hele innlegget

 
Samtext logo
Samtext Norway AS
Grenseveien 97 A
0663 OSLO
Tlf.: 22 80 52 00